+32 (0)479 / 95 80 01Graaf d'Ursellaan 46/1 - 8301 Knokke-Heistenkel op afspraakHet verplaatsen of annuleren van een afspraak dient minimum 24 uur op voorhand te gebeuren anders zijn wij genoodzaakt een vergoeding van 50% aan te rekenen.
Dit omdat we het voor u gereserveerde tijdsblok in een kortere tijdspanne niet opnieuw kunnen opvullen.klik [ hier ] en lees even onze gedragscode ...
Betalen kan contant of met payconiq

U kiest er voor om een cadeaubon aan te kopen die naar keuze kan besteed worden bij Nancy ( Hairsalon ) of bij Lynn ( Beauty Clinic )
U kan onze leuke cadeaubon steeds ter plaatse aankopen of u besteld onze cadeaubon telefonisch, wij maken hem klaar, en u kan deze in Bliss afhalen op een door uzelf gekozen tijdstip.
Wenst u de waardebon per post te ontvangen, ook dat kan, na ontvangst van betaling sturen wij uw bestelling onmiddelijk en gratis naar u op.
Bliss cadeaubonnen blijven onbeperkt geldig in tijd
zijn cumulatief ( de waarde van meerdere bonnen mag voor dezelfde begunstigde worden samengvoegd )
zijn gedrukt op hoogkwalitatief en milieuvriendelijk papier
met waarde naar eigen keuze ( van min. 10,- tot max. 200,- met tussenwaarden van 5,- )De Bliss cadeaubon is enkel geldig bij Bliss te Knokke-Heist en de aangegeven waarde is in euro's, inclusief BTW.
Deze cadeaubon is niet tegen geld inwisselbaar, niet geldig voor andere personen dan de vermelde "Begunstigde", en enkel ter plaatse inwisselbaar voor producten en/of behandelingen naar keuze die door Bliss Beauty Clinic worden aangeboden.
Bliss cadeaubonnen zijn indien de totale waarde van het/de aangekochte product(en) en/of behandeling(en) hoger is dan de hoogste waarde van een cadeaubon en geschonken aan dezelfde vermelde "Begunstigde" cumulatief.
Indien de (cumulatieve) waarde van de cadeaubon(nen) lager is dan de totale waarde van het/de aangekochte product(en) en/of behandeling(en) dient het resterende bedrag bijbetaald te worden.
Indien de (cumulatieve totale) waarde van de cadeaubon(nen) hoger is dan de totale waarde van het/de aangekochte product(en) en/of behandeling(en) dan krijgt de vermelde "Begunstigde" een nieuwe standaard versie cadeaubon voor de restwaarde.

Wil u onze leuke cadeaubon aankopen, kom even langs of give us a call ! ...